Stapelblokken & Wallblocks


Voor het aanbrengen van reliëf en optische dieptewerking zijn muur-en stapelelementen onmisbaar. Dankzij de toepassing van muur-en stapelelementen lijkt uw tuin een stuk groter.

Binnen deze categorie bevindt zich een groot assortiment. Zo kunt u kiezen voor de gewone muur- en stapelelementen zoals de Promo Wall en Granuwall, maar ook voor traptreden en tot slot de U- en L elementen. De(onderstaande) voordelen van het gebruik van muur-en stapelelementen zijn talloos.

  • Optische dieptewerking
    Na de toepassing van muur- en stapelelementen lijkt uw tuin een stuk groter. En staat uw familie “inclusief uzelf” versteld van de optimale grondbezetting.
  • Reliëf
    De aanbreng van traptreden resulteert in een tuin met hoogte- en diepteverschillen. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden om op andere plekken een tuinset te plaatsen zodat u op verschillende plaatsen in uw tuin tot rust kunt komen.
  • Ruime assortimentskeuze
    Dankzij de ruime assortimentskeuze zit er voor elke tuinsoort wel een muur- en stapelelement bij. Bent u op zoek naar strak element voor in uw moderne tuin? Of juist een element met een verouderde uitstraling voor in uw authentieke tuin?