Natuursteen & KeramiekMet een legio aan voordelen kent de welbekende keramische tuintegel alleen maar voorstanders! Steeds meer tuinbezitters kiezen voor de keramische tuintegel, dit vanwege de onnavolgbare kwaliteit en de duurzaamheid. De keramische tuintegel kan perfect dienen als verlengstuk van binnen naar buiten. Het moderne design die u binnen hanteert kan doorgezet worden in uw nieuwe tuin. Dankzij de keramische tuintegels kunt u na een dag hard werken perfect tot rust komen in uw moderne, authentieke, rustgevend of sfeervolle tuin. Want ja, de keramische tuintegel is geschikt voor elke tuinsoort. 

Wij hebben de beschikking over groot assortiment aan verschillende keramische tuintegels. Hieronder treft u slechts een selectie van ons assortiment aan keramische tuintegels. 

  • Terras & Trends collectie
    De unieke Terras & Trends collectie staat bekend om zijn vele eigenschappen in combinatie met het strakke design. Zo zijn de Terras & Trends tegels easy 2 clean en dus onderhoudsvriendelijk, kleurecht en voelen ze dankzij de aanbreng van footcomfort fluweel zacht aan. Andere eigenschappen zijn de maatvastheid en het lichte gewicht.
  • Geoceramica
    De Geoceramica van MBI heeft zijn populariteit te danken aan de mooie neutrale kleuren in combinatie met het effen design. De tegels passen bij elke tuinsoort en dienen perfect als verlengstuk van uw woonkamer.  Andere eigenschappen zijn de onderhoudsvriendelijke laag en het gebruik van footcomfort. Ook blijft de Geoceramica altijd zijn kleur behouden.
  • Mirage
    Tot slot willen wij de Mirage serie nader toelichten. Deze keramische tuintegels creëren een solide look met innemende schaduwen en reflecties. Hierdoor kan u in de zomermaanden tijdens het avondeten genieten van uw verbluffende tuin. Heeft u binnen een laminaten vloer? Dan raden wij u aan om de Mirage Signature eens te bekijken. De Mirage Signature biedt een interpretatie van de laminaten vloeren.  De Mirage tegels zijn verder gemakkelijk te onderhouden, voelen zacht aan en beschikken over een kleurechte laag.